Op zoek naar sierkussens voor op de bank?

Maak jouw bank nog gezelliger met sierkussens van Madison Home

Sierkussens Madison Home
Van achter naar voren: Adria Naturel, Cosa Beige en Atlanta Naturel van Madison Home.

Jouw bank wordt nog fijner met mooie sierkussens. Plaats in de hoeken een gezellige verzameling kussens met verschillende prints en stoffen om lekker tegen aan te kruipen. Bij De Landelijke Schuur werken we hierbij samen met Madison Home. In dit blog lees je alles over dit Nederlandse merk én vind je de complete brochure om lekker in te snuffelen.

Over Madison Home

Madison Home levert kussens van hoge kwaliteit, dit zie je terug in de stoffen, prints en vulling. Het merk biedt een fijne mix aan stoffen en prints zoals zacht en zwaar linnen, luxe velvet stof en jacquard geweven stoffen. En het fijne is…Madison Home beheerst hierbij het hele proces: van ontwerp van de dessins tot de productie in Europa. De stoffen zijn dus exclusief en vind je niet terug bij andere merken of op andere gestoffeerde producten. 

Sierkussens Madison Home
Atlanta Blue, Adria Blue en Nevada Blue van Madison Home


Collectie

De collectie sierkussens van Madison Home is enorm uitgebreid. Elk sierkussen is verkrijgbaar in verschillende afmetingen zoals 60 x 60 cm, 45 x 45 cm of als lendenkussen van 60 x 30 cm. Zo is bijvoorbeeld de London serie verkrijgbaar in verschillende kleuren velvet stoffen en is daarnaast ook beschikbaar in twee formaten ronde kussens. De kussens worden altijd compleet geleverd, dus inclusief de luxe vulling bestaande uit 50% veren en 50% siliconen.
In onze webshop vind je een kleine collectie van de prachtige kussens van Madison Home. Neem gerust een kijkje. Daarnaast is het mogelijk om jouw favoriete kussens uit de brochure bij ons te bestellen.

Brochure

De collectie sierkussens van Madison Home is zo mooi en uitgebreid. Ben je op zoek naar blauwtinten, groen, oranje of terrakleurige kussens? Madison Home heeft het allemaal. In de brochure wordt de gehele collectie op inspirerende wijze getoond met achterin een overzicht van alle kussens op kleur gesorteerd. Zo kun je zelf jouw favoriete samenstelling maken.

brochure sierkussens Madison Home
De brochure van Madison Home

Bestel jouw sierkussens via De Landelijke Schuur

Veel klanten van De Landelijke Schuur hebben kennis gemaakt met de sierkussens van Madison Home en de reacties zijn altijd positief. De kussens worden geprezen om hun stevige vulling en kwaliteit en hun mooie stoffen en prints. Ben jij op zoek naar luxe sierkussens voor op jouw bank (of misschien wel voor op bed), download dan hieronder de brochure van Madison Home. De kussens zijn ook per stuk via ons te bestellen. Zo kun je zelf in één keer jouw favoriete samenstelling maken en hoef je niet apart op pad om kussens bij elkaar te zoeken. En heb je vragen, dan beantwoord ik deze met alle liefde voor je.

Download hier de brochure van Madison Home.


Heb jij een bank met sierkussens van Madison Home erop? Leuk als jij ons inspireert met jouw reactie door te vertellen welke combinatie jij op de bank hebt liggen.

Liefs,
Lonneke

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *