4 stylingtips met vensterbankjes

Ken je dat? Je hebt hele mooie woonaccessoires geshopt, maar ze komen niet tot hun recht in jouw interieur. Bijvoorbeeld omdat ze kleiner of lager zijn dan je had gedacht. Een oplossing hiervoor is om jouw woondecoratie letterlijk en figuurlijk te liften! Zet jouw mooiste woonaccessoires in de spotlight met deze zwartmetalen vensterbankjes van PTMD Collection. Hierbij een aantal tips hoe je dit kunt toepassen:

Landelijke woonaccessoires
Landelijk wonen vensterbankje zwartmetaal van het merk PTMD

Tip 1:
Deze vensterbankjes geven de mogelijkheid te spelen met hoogte- en diepteverschillen om jouw mooiste accessoires nog meer te accentueren. Dit kan bijvoorbeeld op een dressoir of sidetable. Je kunt de vensterbankjes, zoals op de foto, (schuin) achter elkaar zetten.

Tip 2:
Heb je accessoires in de vensterbank staan die niet goed tot hun recht komen? Deze vensterbankjes tillen jouw items letterlijk naar een hoger niveau. Dit zorgt ervoor dat ze beter voor het raam zichtbaar zijn, zowel in huis als aan de buitenkant. Zo kunnen ook jouw buren meegenieten van jouw mooiste woonaccessoires.

Tip 3:
Ook in de keuken zijn deze verhogers erg leuk toe te passen, bijvoorbeeld op het aanrecht om kruidenplantjes op te zetten. Zet er een aantal bij elkaar en combineer dit met andere accessoires, zoals een pot gevuld met keukentools. Zet deze er bijvoorbeeld weer naast, gewoon op het aanrecht, waardoor je een speels effect krijgt.

Tip 4:
Tot slot kun je deze vensterbankjes in de badkamer gebruiken om jouw mooiste toiletartikelen een plekje te geven, zoals jouw favoriete parfum of badschuim. Zo creëer je in jouw badkamer het gevoel van een luxe spa. Geniet zo nog vaker van een relaxmomentje voor jezelf.

Landelijke woonaccessoires
Zet jouw woonaccessoires in de spotlight m.b.v. vensterbankjes

Hoe zou jij deze vensterbankjes in jouw interieur toepassen?

Liefs,
Lonneke

P.S. Geïnspireerd geraakt? Shop hier jouw vensterbankjes!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.