Een smalle vensterbank lastig te decoreren?

Inspiratie en woondecoratie voor een smalle vensterbank

Landelijke woonaccessoires
Landelijke accessoires voor de smalle vensterbank

Het leuke van een eigen bedrijf, is het directe en persoonlijke klantcontact. Zo kom ik vaak bij mensen thuis voor styling aan huis. Bijvoorbeeld omdat ze pas zijn verhuisd, sfeer missen of toe zijn aan een nieuwe woonstijl. Maar ook wanneer ik op fairs en markten sta, vind ik het erg leuk een praatje te maken en dat gaat natuurlijk al gauw over iemands interieur 😉
Zo krijg ik tijdens deze gesprekken vaak de vraag of ik tips en ideeën heb voor de vensterbank. Vooral als je een smalle vensterbank hebt, is het wel eens lastig de juiste woondecoratie te vinden. Maar een smalle vensterbank hoeft allerminst saai te zijn! Hierbij deel ik dé ideale woonaccessoires voor een smalle vensterbank.

Smalle vensterbank decoratie

Die smalle vensterbank dus…..deze is soms maar zo’n 15 centimeter diep. Vooral in oude(re) huizen heb je er vaker mee te maken. Wat meestal gebeurt, is dat zo’n vensterbank wordt vol gezet met kleine spulletjes. Hierdoor oogt het vaak rommelig, terwijl de zorgvuldig uitgekozen accessoires niet uit de verf komen. Hoewel deze smalle vensterbanken niet diep zijn, zijn ze wel vaak breed en juist deze breedte kan optimaal benut worden! En naast de breedte kunnen we natuurlijk ook nog de hoogte in.

Wielen op statief

De hoogte en breedte van een smalle vensterbank bieden perfect ruimte aan wielen op statief. Ook andere decoratie op een voet of statief zijn erg geschikt voor dit type vensterbank. Neem bijvoorbeeld de combinatie op de foto. De molensteen en het zwarte wiel op statief zorgen voor zowel hoogte- als diepteverschil. Hier combineerde ik ze met kandelaars van LEEFF, die met hun zwartmetalen uiterlijk perfect passen bij de wielen. Ook hierbij koos ik voor verschillende hoogtes. Op deze manier heb je met een paar woonaccessoires een mooi gevulde vensterbank die toch rustig toont!

(Tekst gaat verder onder de foto’s)

Landelijke woonaccessoires
Ook dit grote houten wiel op statief is prachtig op de vensterbank

.

Landelijke decoratie op jouw vensterbank?

Benieuwd of deze landelijke decoratie ook op jouw vensterbank past? Hieronder vind je de afmetingen van de voeten van de genoemde wielen op statief:
– De voet van de molensteen op statief is 10,5 cm
– Het voetje van het hardstenen zwarte wiel op statief is 7 cm diep
– De kandelaars van Leeff hebben een voet van 9 cm diep

Ben je geïnspireerd geraakt? Neem dan eens een kijkje naar mijn huidige aanbod van wielen op statief.

Jouw favoriete wielen op statief

Regelmatig koop ik nieuwe wielen op statief in, van hout of hardsteen en in verschillende kleuren en maten. Heb je specifieke wensen voor jouw wiel(en) op statief? Neem dan contact met me op, dan kan ik jouw favoriet voor je meenemen tijdens mijn volgende inkoopdag.


Liefs,
Lonneke


P.S. Is het gelukt jouw smalle vensterbank mooi te stylen? Leuk als je een reactie achterlaat!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *