Hoe het begon…

Het is nu bijna een vreemde foto, zo achter de marktkraam. Toch is het nog maar anderhalf jaar geleden dat ik zo de primeur van De Landelijke Schuur vierde.

Eerder in 2019 had ik me ingeschreven bij de KvK en konden de voorbereidingen beginnen. Het ontwikkelen van een logo, huisstijl en website, het benaderen van merken in woonaccessoires en groothandels én de eerste inkopen doen. Want in september dat jaar wilde ik de markt op, letterlijk en figuurlijk.

Landelijke woonaccessoires
Landelijke woonaccessoires van De Landelijke Schuur op de herfstmarkt in Strijen

De primeur was dicht bij huis, in Strijen. Samen met mijn moeder waren we al vroeg bij onze marktkraam. We hadden ons wel iets vergist in de “opbouwtijd”, want we waren nog niet klaar toen de markt al “open” was. Maar dat mocht de pret niet drukken, want wat was het een leuke dag! We hadden veel aanspraak en ook vrienden en bekenden kwamen allemaal even buurten. Het was gezellig iedereen te ontmoeten!

Die herfst en winter stonden we op nog meer gezellige markten, fairs en ladies nights in regio Hoeksche Waard en omstreken. Ik schreef me alvast in voor markten in het voorjaar en de zomer van 2020, en grapte tegen mijn moeder dat we dan een keer zonder thermo ondergoed op pad konden.

En toen brak Corona uit. Ondertussen had ik al hard gewerkt aan de volgende stap van De Landelijke Schuur: een webshop. Deze was in de tussentijd online gegaan en inmiddels is de webshop niet meer weg te denken. Onze woondecoratie wordt inmiddels dagelijks verstuurd naar adressen in heel Nederland. Daarnaast kom ik steeds meer bij mensen thuis om een ruimte sfeervol en gezellig te maken met landelijke woonaccessoires. Erg leuk om te doen!

Inmiddels gaat het in Nederland de goede kant op met het Coronavirus. Het zou het zo maar kunnen dat er in het najaar weer markten georganiseerd mogen worden. Leuk als we elkaar daar weer kunnen ontmoeten. En natuurlijk bezorg ik via de webshop van De Landelijke Schuur, met alle liefde, sfeer en gezelligheid door heel Nederland.

Liefs,
Lonneke

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.